Vecka 49 (1 – 6 dec)

Förrätt
Terrin på mozzarella och chèvre med basilika och pinjenötter, lindad i bresaola, nattbakade körsbärstomater med vitlök och kalamataoliver, tapenade

Huvudrätt
Helgeflundra med salsa sardo, rostad blomkålspuré, sauterade svartrötter och haricots verts

Dessert
Saffranspannacotta med glöggkokta körsbär, kanderade mandlar och pistaschnötter

330 kr / person
Beställs senast 12.00 på torsdag 
för avhämtning fredag eller lördag.

Hemleverans:
Vid ospecificerad leveranstid mellan 13.00 och 17.00:  160 kronor
Vid specificerad leveranstid:  250 kronor

OBS. Vi lagar middagen först samma dag den ska levereras. Bilden är därför en stämningsbild, och visar inte hur veckans middag faktiskt kommer att se ut.

För att beställa veckans Hemmamiddag –  klicka HÄR