Välkommen
När vi öppnade vår restaurang för 24 år sedan var jag säker på en sak: Vi skulle bara servera fisk och skaldjur – inget kött!
Dessutom var det viktigt att maten skulle göra fisken rättvisa. Med det menar jag att fisken ska vara i centrum för matupplevelsen, inte bara en accessoar. Och då är det särskilt viktigt att bara servera bra och fräscha råvaror – man ska inte ta några genvägar.
Tanken är att restaurangen ska påminna lite om en fransk kvalitetbistro – ingen högfärd, bara riktigt god och fräsch mat i en avslappnad miljö. Och utan påträngande musik.
Uppenbarligen har det här fallit våra gäster i smaken, så jag rekommenderar att du beställer bord på telefon 018-71 21 50. Välkommen till bords!
Jan-Christer Hamberg
Boka bord
Boka bord HÄR
Kontakt och öppettider
Restaurang: 018-71 21 50 | |||
|
Våra menyer
Har du allergier eller frågor om vårt vegetariska utbud? Prata med vår personal så hjälper vi dig.
Kvällsmenyn gäller från 17.00
- Lunch
- Kväll
- Vinlista
- Menyförslag 8+ pers
- Avsmakningsmenyer
med hovmästarsås och citroncrèmeGravlax with mustard sauce and lemon crème
med gräddfil och pepparrotSmoked salmon with sour cream and horseradish
med lime, chili och ingefärsdressingCarpaccio of salmon with lime, chili and ginger dressing
Assortment of house specialities
Half lobster with garnish
med kammussla, hummer och sherryvinaigretteTemperated sallad with lobster, scallops and sherry vinaigrettee
med tillbehörVendace roe from Kalix with garnish
med aïoli / with aïoli
Räkor, musslor, havskräftor och ½ hummer.Prawns, mussels, crayfish and ½ lobster
Räkor, musslor, havskräftor, kungskrabba, kammussla och ½ hummerPrawns, mussels, crayfish, king crab, scallops and ½ lobster
Vi erbjuder ett urval dessertviner på glas. Fråga personalen!
Chocolate truffle
Sorbets of the day
Cheese platter
Vi reserverar oss för att vi kan behöva byta fisksort
eller hela rätter p.g.a. dagstillgången av fisk.
Alltid nytt för dagen. Fråga personalen.Today's offer
med aïoliFish soup with aïoli
med äpple och pepparrot. Caesardressing.Shrimp salad with apple and horseradish
med dillstuvad potatisCured salmon (cold) with creamy dill potatoes
med brynt smör, rödbetor och kaprisWitch sole with nutbrowned butter, beetroots and capers
med skirat smör, räkor, bakad äggula och pepparrotHalibut with clarfied butter, prawns, egg and horseradish
Med mignonette, citron och tabasco.
Normalt har vi ett utbud på 2-5 ostronsorter.
Fråga personalen om vad som är dagsaktuellt.
med gräddfil och pepparrotSmoked salmon with sour cream and horseradish
med chili, lime och ingefäraCarpaccio of salmon, chili, lime, and ginger
med hummerköttLobster bisque with lobster meat
Assortment of house specialities
SherryvinaigretteSallad with scallops, lobster and sherry vinaigrette
med tillbehörHalf a lobster with garnish
med tillbehörVendace roe from Kalix with garnish
Med mignonette, citron och tabasco.
Normalt har vi ett utbud på 2-5 ostronsorter.
Fråga personalen om vad som är dagsaktuellt.
Vi erbjuder ett urval dessertviner på glas. Fråga personalen!
Chocolate truffle
Crème brûlée
Sorbets of the day
med maräng, jordgubbar, rabarber och vispad gräddePavlova with meringue, strawberry, rhubarb and whipped cream
Brownie, karamelliserade nötter och marshmallowsBrownie. caramelized nuts and marshmallows
Cheese platter
Vi reserverar oss för att vi kan behöva byta fisksort
eller hela rätter p.g.a. dagstillgången av fisk.
med dillstuvad potatisCured salmon (cold) with creamy dill potatoes
med brynt smör, rödbetor och kaprisWitch sole, browned butter, beetroots and capers
med rödvinssås, steklök, rökt sidfläsk och potatispuréRed fish with red wine sauce, onion, smoked pork belly and potato puré
med rotselleri, tomatsallad och bearnaisesås Arctic char with celeriac, tomato salad and bearnaise sauce
med skaldjurSaffron risotto with shellfish
med skirat smör, räkor, pepparrot och bakad äggulaHalibut with clarified butter, horseradish and baked egg yolk
med aïoli / with aïoli
Räkor, musslor, havskräftor och ½ hummerPrawns, mussels, Swedish crayfish and ½ lobster
Räkor, havskräftor, musslor, kamjatkakrabba, kammusslor och ½ hummerPrawns, Swedish crayfish, mussels, king crab, scallops, and ½ lobster
NV | Brut Réserve (Champagne)Charles Heidsieck, Reims | 145:- | - |
2017 | Chardonnay ViognierLaurent Miquel, Pays d’Oc, Frankrike | 95:- | - |
2018 | Nai AlbarinoTerra de Asorei, Rias Baixas, Spanien | 115:- | - |
2017 | Pinot GrisDopff, Alsace, Frankrike | 119:- | - |
2018 | La Voute Sauvignon BlancJoel Delaunay, Loire, Frankrike | 125:- | - |
2017 | Riesling SteinbergerKloster Eberbach, Rheingau, Tyskland | 135:- | - |
2018 | Bourgogne BlancChateau Fuissé, Bourgogne, Frankrike | 139:- | - |
2018 | ChablisDomaine Fevre-Fevre, Frankrike | 145:- | - |
2017 | Cinco Cepas Reserva (Rött)Casa Silva, Valle de Colchagua, Chile | 99:- | - |
2018 | Weemala Pinot Noir (Rött)Logan, Orange, Australien | 125:- | - |
Coravin är ett system som låter oss servera vin på glas utan att tillföra syre till det vin som finns kvar i flaskan. Dessa viner kontrolleras för defekter av oss och hälls upp i baren.
2015 | Chablis l:er Cru “Fourchaume”Fevre, Frankrike | 205:- | - |
2016 | Furmint "Öreg Kiraly Dulo Mad"Barta, Tokaji, Ungern | 185:- | - |
2017 | MeursaultMichelot, Bourgogne, Frankrike | 235:- | - |
2017 | Zind (Eko)Zind-Humbrecht, ALsace, Frankrike | 160:- | - |
2015 | Amaranto (Eko) Rött)San Cristoforo, Maremma, Italien | 135:- | - |
2017 | Malbec Reserv (Rött)Piedra Negra, Mendoza, Argentina | 135:- | - |
2017 | Cuvée TraditionBosquet des Papes, Châteauneuf du Pape, Frankrike | 175:- | - |
2010 | Chateau Barrail du Blanc (Rött)Jean-Jaques Elliès, Saint-Emilion Grand Cru, Frankrike | 190:- | - |
NV | Brut RéserveCharles Heidsieck, Reims | 145:- | 755:- |
NV | Brut ClassicDeutz, Aÿ | - | 895:- |
NV | Roederer Premier BrutRoederer, Reims | - | 895:- |
2012 | Blanc de BlancBonnaire, Cramant | - | 975:- |
NV | Cuvée Saint-Denis Blanc de Blanc (Eko)Varnier-Fannier | - | 1075:- |
NV | Rosé for AlbanePierre Peters,Le Mesnil-sur-Oger | - | 995:- |
NV | Brut Tradition (Eko)Egly-Ouriet, Ambonnay/Bouzy/Verzenay | - | 1075:- |
2006 | MillèsimeCharles Heidsieck, Reims | - | 1085:- |
NV | Roederer Premier BrutRoederer, Reims | 375 ml | 545:- |
2008 | Grand Blanc Extra-BrutPhilipponnat, Mareuil-sur-Ay | - | 1095:- |
2012 | Blanc de Noir Extra-BrutPhilipponnat, Mareuil-sur-Ay | - | 1095:- |
2012 | Brut VintageRoederer, Reims | - | 1175:- |
2012 | Brut VintageRoederer, Reims | 150 cl | 2395:- |
2004 | L’Aérienne Extra-Brut (Eko)Tarlant, Oueilly | - | 1225:- |
2009 | RoséDeutz, Aÿ | - | 1245:- |
2010 | Blanc de BlancDeutz, Aÿ | - | 1245:- |
2009 | Brut VintageRoederer, Reims | - | 1275:- |
2008 | Brut VintagePol Roger, Epernay | - | 1345:- |
2005 | Cuvée Special "Les Chetillon"Pierre Peters, Le Mesnil-sur-Oger | - | 1375:- |
NV | Viellissement Prolongé (Eko)Egly-Ouriet, Ambonnay/Bouzy/Verzenay | - | 1695:- |
2002 | Brut VintagePol Roger, Epernay | - | 1875:- |
2008 | Couer de Cuvée (Eko)Vilmart, Rilly la Montagne | - | 1895:- |
2002 | Cuvée William DeutzDeutz, Aÿ | - | 2275:- |
NV | Blanc de Noir Grand Cru (Eko)Egly-Ouriet, Ambonnay/Bouzy/Verzenay | - | 2295:- |
2006 | Clos des GoissesPhilipponnat, Mareuil-sur-Ay | - | 2375:- |
2004 | Blanc de MillenairesCharles Heidsieck | - | 2395:- |
2006 | Cuvée Winston ChurchillPol Roger, Epernay | - | 2495:- |
NV | Substance Blanc de Blanc (Eko)Selosse, Avize | - | 2995:- |
2002 | Cuvée Winston ChurchillPol Roger, Epernay | - | 2995:- |
2002 | CristalRoederer, Reims | - | 4395:- |
2018 | Nai AlbarinoTerra de Asorei, Rias Baixas, Spanien | - | 425:- |
2018 | ChablisDomaine Fèvre-Fèvre, Frankrike | 139:- | 525:- |
2015 | Chablis 1:er Cru “Cote de Lechet”La Chablisienne, Frankrike | - | 695:- |
2018 | Chablis 1:er Cru “Fourchaume” Domaine Fèvre-Fèvre, Frankrike | - | 795:- |
2017 | Chablis 1:er Cru “Vaillon” (Eko)Christian Moreau, Frankrike | - | 975:- |
2017 | Petit ChablisFrançois Raveneau, Frankrike | 150 cl | 1795:- |
2014 | Petit ChablisFrançois Raveneau, Frankrike | 150 cl | 1895:- |
2017 | Chablis Grand Cru “Les Clos” (Eko)Christian Moreau, Frankrike | - | 1575:- |
2017 | Chablis Grand Cru “Les Clos”François Raveneau, Frankrike | - | 3895:- |
2018 | Bourgogne BlancChateau Fuissé, Bourgogne, Frankrike | 135:- | 495:- |
2018 | Barrel Fermented ChardonnayJordan Wines, South Cape, Sydafrika | - | 565:- |
2018 | Côtes du Jura Blanc "Cuvée Griffez"Domaine de L'Aigle à Deux Têtes, Jura, Frankrike | - | 595:- |
2017 | Mâcon-Bussières ”Vignes de Montbrison”Domaine Verget, Bourgogne, Frankrike | - | 625:- |
2018 | EducatoElio Grasso, Langhe, Italien | - | 675:- |
2015 | Mercury 1:er Cru “Champs Martin” (Eko)Domaine Lorenzon, Bourgogne, Frankrike | - | 895:- |
2017 | Macon-Pierreclos "1:er Jus de Chavigne"Guffens-Heynen, Bourgogne, Frankrike | - | 895:- |
2017 | Meursault "Clos du Cromin"Domaine Génot-Boulanger, Bourgogne, Frankrike | - | 995:- |
2017 | Red Shoulder Ranch ChardonnayShafer Vineyards, Napa Valley, USA | - | 995:- |
2016 | Puligny-Montrachet 1:er Cru "La Garenne"Domaine Génot-Boulanger, Bourgogne, Frankrike | - | 1475:- |
2016 | Puligny-Montrachet 1:er Cru “Les Folatières”Lucien de Moine, Bourgogne, Frankrike | - | 2295:- |
2017 | Puligny-Montrachet 1:er Cru “Les Combettes”Domaine Dujac, Bourgogne, Frankrike | - | 2595:- |
2017 | Anjou BlancThibaud Boudignon, Anjou, Frankrike | - | 645:- |
2015 | Saumur Blanc Brézé "Clos de la Rue" (Eko)Arnault Lambert, Saumur, Frankrike | - | 895:- |
2017 | Anjou Blanc "à Francois(e)"Thibaud Boudignon, Anjou, Frankrike | - | 945:- |
2016 | Les FaraunièresDomanie Andrée, Anjou, Frankrike | - | 945:- |
2018 | La Vigne Cendrée (Eko)Thibaud Boudignon, Savennières, Frankrike | - | 1095:- |
2017 | FriulanoLivio Felluga, Friuli Colli Orientali, Italien | - | 495:- |
2016 | "No Name" FriulanoLe Vigne di Zamo, Venezia Giulia, Italien | - | 595:- |
2018 | Furmint FülöpKüleky, Tokaji, Umgern | - | 395:- |
2016 | Furmint "Öreg Kiraly Dulo Mad"Barta, Tokaji, Ungern | - | 635:- |
2016 | Grüner Veltliner "Ried Klostersatz"Pichler-Krutzler, Wachau, Österrike | - | 595:- |
2017 | Grüner Veltliner "Spiegel Vincent"Weingut Bründlmayer, Kamptal, Österrike | - | 895:- |
2014 | El RocallísCan Rafols des Caus, Penedès, Spanien (Eko) | - | 795:- |
2017 | Pinot GrisDopff, Alsace, Frankrike | - | 445:- |
2014 | Pinot Gris “Heimbourg” (Eko)Domaine Zind Humbrecht, Alsace, Frankrike | - | 795:- |
2017 | Ribolla GiallaLa Buse dal Lôf, Friuli Colli Orientali | - | 555:- |
2017 | Riesling “Steinberger” TrockenKloster Erbach, Rheingau, Tyskland | - | 495:- |
2018 | Single Vineyard Estate RieslingPewsey Vale, Eden Valley, Australien | - | 545:- |
2016 | Riesling "Ried Steinmassel"Weingut Bründlmayer, Kamptal, Österrike | - | 625:- |
2014 | Riesling "Hoheburg"Bürklin-Wolf, Pfalz, Tyskland | - | 695:- |
2012 | Riesling ”Graacher Himmelreich” Spätlese (Halvtorrt)J. J. Prüm, Mosel, Tyskland | - | 875:- |
2016 | Riesling Grand Cru "Clos Windsbuhl" (Eko)Domaine Zind-Humbrecht, Alsace, Frankrike | - | 995:- |
2016 | La VoûteJoel Delaunay, Touraine Chenonceaux, Frankrike | - | 485:- |
2018 | Sancerre "Le Clos du Roy"Roger Champault, Loire, Frankrike | - | 595:- |
2016 | Barrel Fermented Sauvignon BlancLismore, Sout Coast, Sydafrika | - | 645:- |
2017 | Viognier “Les Vignes d’a Côté” (Eko)Yves Cuilleron, Rhone, Frankrike | - | 445:- |
2016 | Condrieu “La Petite Côte” (Eko)Yves Cuilleron, Rhone, Frankrike | - | 795:- |
2017 | Chardonnay ViognierLaurent Miquel, Pays d’Oc, Frankrike | - | 355:- |
2016 | Vign'asmaraBossi Fedregotti, Vigneti delle Dolomiti, Italien | - | 395:- |
2017 | Gutedel Viviser (Eko)Weingut Ziereisen, Baden, Tyskland | - | 395:- |
2017 | Zamó BiancoLe Vigne di Zamo, Venezia Giulia, Italien | - | 435:- |
2016 | Fitapreta BrancoFitapreta, Alentejo, Portugal | - | 495:- |
2017 | Les BrugueresLa Conreria, Priorat, Spanien | - | 495:- |
2017 | Saboteur White (Eko)Luddite, Southern Cape, Sydafrika | - | 595:- |
2017 | Xisto Cru (Eko)Luis Seabra, Douro, Portugal | - | 695:- |
2017 | Assyrtiko (Eko)Vassaltis, Santorini, Grekland | - | 725:- |
2017 | Aristargos (Eko)David & Nadia Sadie, Swartland, Sydafrika | - | 745:- |
2015 | GuruChocapalha, Douro, Portugal | - | 745:- |
2015 | Saint-Joseph Blanc “Les Oliviers”Pierre Gonon, Rhone, Frankrike | - | 975:- |
2016 | Saint-Joseph Blanc “Les Oliviers”Pierre Gonon, Rhone, Frankrike | - | 975:- |
2010 | Chateau Smith Haut Lafitte Blanc (Eko)Pessac-Léognan, Frankrike | - | 1795:- |
2018 | Cinsault Syrah RoséLaurent Miquel, Pays d'Oc, Frankrike | - | 335:- |
2018 | PelofinoLa Pupille, Toscana, Italien | - | 365:- |
2016 | Amaranto (Eko)San Cristoforo, Maremma, Italien | - | 445:- |
2017 | Malbec ReservePiedra Negra, Mendoza, Argentina | - | 475:- |
2018 | Weemala Pinot NoirLogan, Orange, Australien | - | 475:- |
2010 | Chateau Barrail du Blanc]ean-Jaques Elliès, Saint-Emilion Grand Cru, Frankrike | - | 675:- |
2013 | Savitar ShirazMitolo, McLaren Vale, Australien | - | 695:- |
2017 | Cuvée TraditionBosquet des Papes, Châteauneuf du Pape, Frankrike | - | 695:- |
2014 | Cabernet SauvignonVasse Felix, Margaret Valley, Australien | - | 795:- |
2015 | Pinot Noir “Sous la Tour” (Eko)Stéphane Tissot, Arbois, Frankrike | - | 785:- |
2009 | Moulin-à-Vent “Clos du Grand Carquelin”Jadot, Beaujolais, Frankrike | 375 ml | 375:- |
2015 | Saint-Joseph RougePierre Gonon, Rhone, Frankrike | - | 875:- |
2016 | Lytton SpringsRidge Vineyards, Sonoma, USA | 375 ml | 475:- |
2011 | Volnay 1:er Cru “Les Pitures”Domaine Dublère, Bourgogne, Frankrike | - | 975:- |
2011 | Volnay l:er Cru “Les Tallepieds”Domaine Dublère, Bourgogne, Frankrike | - | 985:- |
2011 | Brunello di MontalcinoEredi Fuligni, Toskana, Italien | - | 995:- |
1998 | Chateau Grand-PontetSaint-Émilion Grand Cru, Frankrike | - | 995:- |
2001 | Vendimia SeleccionadaMauro, Ribera del Duero | - | 1075:- |
2008 | Morey-Saint-DenisDomaine Dujac, Bourgogne, Frankrike | - | 1175:- |
2010 | Gevrey-Chambertin l:er Cru “Les Champonnets”]ean-Michel Guillon, Bourgogne, Frankrike | - | 1295:- |
2001 | Vendimia SeleccionadaMauro, VdT de Castilla y Léon,Spanien | - | 1395:- |
2006 | Chateau Branaire-DucruSaint-Julien, Frankrike | 375 ml | 785:- |
1968 | Gran Reserva Privada "Centenario"Martinez Bujanda, Rioja, Spanien | - | 1995:- |
2006 | Chateau ConseillantPomerol, Frankrike | 375 ml | 1195:- |
2009 | Pommard “Vaumuriens”Coche-Dury, Bourgogne, Frankrike | - | 2395:- |
2005 | DominusChristian Moueix, Napa Valley, USA | - | 2900:- |
1987 | Chateau Lafite-RothschildPauillac, Frankrike | - | 7000:- |
2015 | Échézeaux Grand Cru (Eko)Domaine de la Romanée-Conti, Bourgogne, Frankrike | - | 7200:- |
1982 | Chateau Cheval BlancSaint-Emilion, Frankrike | - | 9500:- |
2015 | Grands Échézeaux Grand Cru (Eko)Domaine de la Romanée-Conti, Bourgogne, Frankrike | - | 14000:- |
2015 | Romanee-Saint-Vivant Grand Cru (Eko)Domaine de la Romanée-Conti, Bourgogne, Frankrike | - | 16000:- |
NV | Antique MuscatYalumba, Australien | 95:- | 495:-/375 ml |
2013 | MR Mountain WineMolino Real, Malaga, Spanien | 95:- | 495:-/50 cl |
NV | Alambre 10 årFonseca, Moscatel de Setubal, Portugal | 95:- | 595:-/50cl |
2015 | Chateau Haut CoustetSauternes, Frankrike | 95:- | 475:-/375 ml |
2016 | Beerenauslese CuvéeKracher, Burgenland, Österrike | 95:- | 495:-/50 cl |
NV | “As You Like It” Medium Sweet Amontillado (c:a 40 år)Williams & Hubert, Jerez, Spanien | 115:- | 590:-/375 ml |
2011 | Riesling "Berg Roseneck" BeerenausleseKloster Eberbach, Rheingau, Tyskland | 110:- | 575:-/375 ml |
2007 | Chateau ClimensBarsac, Frankrike | - | 995:-/375 ml |
2006 | Les RouannieresCh. Pierre-Bise, Coteaux de Layon, Frankrike | - | 595:-/50 cl |
1996 | Chateau Haut-BergeronSauternes, Frankrike | - | 625:-/375 ml |
1999 | Chateau Suduiraut (serveras med Coravin)Sauternes, Frankrike | 125:- | 995:-/75 cl |
2008 | Chateau de FarguesSauternes, Frankrike | - | 895:-/375 ml |
1966 | Banuyls CollectionDomaine du Mas Blanc, Frankrike | - | 2295:-/75 cl |
2014 | Late Bottled VintageChurchill's, Portugal | 75:- | 595:- |
NV | 20 Year Tawny PortTaylor's, Portugal | 120:- | - |
1985 | Vintage PortDow's, Portugal | - | 1295:- |
1970 | Vintage PortRocha's, Portugal | - | 1495:- |
1998 | Sercial Colheita MadeiraBlandy's, Madeira, Portugal | 140:- | - |
2002 | Bual Colheita MadeiraBlandy's, Madeira, Portugal | 140:- | - |
NV | Malmsey Madeira 10 årBlandy's, Madeira, Portugal | 75:- | - |
1999 | Malmsey Colheita MadeiraBlandy's, Madeira, Portugal | 140:- | - |
1985 | Verdelho Frasqueira Madeirad'Oliviera, Madeira, Portugal | 46:-/cl | - |
1977 | Boal Frasqueira Madeirad'Oliviera, Madeira, Portugal | 56:-/cl | - |
2000 | Malvazia Colheita Madeirad'Oliviera, Madeira, Portugal | 28:-/cl | - |
Det är en fördel om så många som möjligt kan välja samma meny.
Ring och prata med någon i serveringspersonalen och beställ hur ni vill ha det, telefon 018-71 21 50.
Dessert ingår inte i menyerna, men kan beställas separat på plats.
Vi kan tyvärr inte ta emot bokningar för större sällskap på fredagar och lördagar.
• Kallrökt lax med gräddfil och pepparrotSmoked salmon with sour cream and horseradish• Rödtunga med brynt smör rödbetor och kapris (med reservation för ändring av fisk beroende på tillgång)Witch sole with nutbrowned butter, beet roots and capers
• S.O.SAssorted herrings• Torskrygg med skirat smör, räkor, bakad äggula och pepparrot (med reservation för ändring av fisk beroende på tillgång)Cod neck with clarified butter, prawns, horseradish and baked egg yoke
Skaldjursfat Royal: Räkor, havskräftor, blåmusslor, 1/2 färsk hummerShellfish Platter Royal: prawns, langoustine, mussels and 1/2 lobster
Skaldjursfat Extravagant: Räkor, kräftor, blåmusslor, king crab, pilgrimsmusslor och 1/2 färsk hummerShellfish Platter Extravagant: prawns, langoustine, mussels, king crab, scallops and 1/2 lobster
Coronapandemin ställer till mycken förtret.
Så länge den pågår måste vi tyvärr göra ett uppehåll med våra avsmakningsmenyer.
Fyra rätter 435 kr | Vinpaket 355 kr
Serveras efter klockan 17.00
Ostron, rökt grädde och svarta vinbärOyster, smoked cream and black currant | |
Lax, kammussla, gurka och dillSalmon, scallop, cucumber and dill | |
Rödbeta, libbsticka, rökt smörsås och krasseBeetroot, lovage, smoked butter sauce and cress | |
Torsk, jordärstskocka, citron, dragonCod, Jerusalem artichoke, lemon, tarragon | |
. | |
Tillval 1: Marulk, tomat, jalapeño och koriander | 110 krAdd 1: Monkfish, tomato, jalapeño and coriander | |
Tillval 2: Hummer, nypon, lardo och chili | 125 krAdd 2: Lobster, rose hip, lardo and chili | |
Tillval 3: Äpple, mjölk, kardemumma och havre | 105 krAdd 3: Apple, cardamom, milk and oat |
Stora menyn
Sju rätter 695 kr | Vinpaket 555 kr
Serveras efter klockan 17.00
Ostron, rökt grädde och svarta vinbärOyster, smoked cream and black currant | |
Lax, kammussla, gurka och dillSalmon, scallop, cucumber and dill | |
Marulk, tomat, jalapeño och korianderMonkfish, tomato, jalapeño and coriander | |
Hummer, nypon, lardo och chiliLobster, rose hip, lardo and chili | |
Rödbeta, libbsticka, rökt smörsås och krasseBeetroot, lovage, smoked butter sauce and cress | |
Torsk, jordärstskocka, citron, dragonCod, Jerusalem artichoke, lemon, tarragon | |
Äpple, kardemumma, mjölk och havreApple, cardamom, milk and oat |
Har du allergier eller frågor om vårt vegetariska utbud? Prata med vår personal så hjälper vi dig.
Do you have allergies or questions about our vegetarian selection? Please ask our staff.



